Morotsrulltårta

Verkligen jättegod! Riktig saftig och krämig, rekommenderas!

225 grader

3 ägg
2 dl socker
2 rivna morötter
3/4 dl potatismjöl
3/4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk kanel
½ tsk malen ingefära

Fyllning:
100 g philadelphiaost
2 dl florsocker

Vispa ägg och socker pösigt och rör ner morötterna. Sikta ner mjölet blandat med bakpulver, kanel och ingefära och rör till en fin smet. Gör en form utav bakplåtspapper och häll i smeten. Grädda i mitten av ugnen ca 6 min. Strö över strösocker och lägg på ett nytt bakplåtspapper och vänd kakan. Låt svalna. Rör ihop osten och florsockret och bred på när kakan svalnat.

Kommentarer

  1. man dog å kom till himlen efter första tuggan av den här!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar