Ett måste med årets blåbär!
20 bitar
175 grader
100 g smör
2 dl ljus sirap
1 msk vaniljsocker
2 ägg
3 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 ½ dl gräddfil
3 dl blåbär
Rör smöret mjukt och tillsätt sirap, vaniljsocker och äggen ett i taget. Tillsätt resterande ingredienser utom blåbären och häll i en smord bröad långpanna, 20*30 cm. Strö över blåbären och grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min. Låt kakan svalna innan du stjälper upp den och siktar florsocker över i ett fint mönster.
dom här ska jag göra!
SvaraRaderahihi!!! jag är din främsta bloggläsare mariell!!! jag kommenterar och allt!
SvaraRaderaDet där receptet sparar jag. Jösses, så gott!
SvaraRaderawww.HelenaLjunggren.com
Va roligt! Måste verkligen prova dom snart, när du säger så :)!
SvaraRaderaDet här lät verkligen gott. Sparar absolut receptet. Tack för den.
SvaraRadera