Perfekt till fördrinken eller varför inte till tilltugg lite senare på kvällen :)! Krustaderna har jag köpt färdiga och de finns i olika storlekar, och champinjonstuvningen kan göras färdig redan dagarna innan och bara värmas på innan servering!
2 msk smör
250 g färska champinjoner
1 gul lök
2 msk mjöl
2 ½ dl matlagningsgrädde
salt, peppar, grillkrydda
Tärna svampen och bryn den med hackad lök i smör. Häll över i en kastrull och rör i mjölet. Späd med grädde och låt koka ihop. Krydda. Servera i förvärmda krustader och garnera med lite persilja!
2 msk smör
250 g färska champinjoner
1 gul lök
2 msk mjöl
2 ½ dl matlagningsgrädde
salt, peppar, grillkrydda
Tärna svampen och bryn den med hackad lök i smör. Häll över i en kastrull och rör i mjölet. Späd med grädde och låt koka ihop. Krydda. Servera i förvärmda krustader och garnera med lite persilja!
Kommentarer
Skicka en kommentar