Supergod rätt, rätt och slätt :)!!
4-5 pers
175 grader
1 fläskfilé ca 600 g
1 pkt bacon
1 stor purjolök eller 2 gula lökar
330 ml matlagningsgrädde
100 g kantarellost, tex creme bonjour
1 köttbuljongtärning
1 tsk paprikapulver
peppar
1 dl torkade kantareller
Bryn fläskfilén i skivor och lägg över i en mindre ugnsfast form. Hacka purjon och bryn den tillsammans med baconet i bitar. Häll över baconblandningen över köttet. Vispa ur stekpannan med grädde och tillsätt osten, buljongtärningen, paprikapulvret och några varv med pepparkvarnen. Låt koka upp och blanda sist i smulade kantareller. Häll såsen över köttet och baconet och ställ in i ugnen ca 15 min innan ni serverar den med ris.
4-5 pers
175 grader
1 fläskfilé ca 600 g
1 pkt bacon
1 stor purjolök eller 2 gula lökar
330 ml matlagningsgrädde
100 g kantarellost, tex creme bonjour
1 köttbuljongtärning
1 tsk paprikapulver
peppar
1 dl torkade kantareller
Bryn fläskfilén i skivor och lägg över i en mindre ugnsfast form. Hacka purjon och bryn den tillsammans med baconet i bitar. Häll över baconblandningen över köttet. Vispa ur stekpannan med grädde och tillsätt osten, buljongtärningen, paprikapulvret och några varv med pepparkvarnen. Låt koka upp och blanda sist i smulade kantareller. Häll såsen över köttet och baconet och ställ in i ugnen ca 15 min innan ni serverar den med ris.
krämigt ska det vara :)
SvaraRaderaSer riktigt gott ut
SvaraRaderaHej!
SvaraRaderaTa jättegärna en titt på nätbutiken missalicia.se, där hittar du spännande brittiska märken!
Vänliga Hälsningar,
Miss Alicia
Låter mycket gott! Snabblagat också.
SvaraRaderaKram Caroline