Pastasås med fläskfilé, svamp och ädelost

Verkligen hur god som helst! Trodde verkligen inte den skulle bli såå god som den blev, för är lite skeptisk till ädelost... men så fel jag hade! Rekommenderas!

4 pers

1 fläskfilé
250 g champinjoner
1 gul lök
1 brk creme fraiche
2 ½ dl matlagningsgrädde
1 kil kvibille gräddädelost
salt, peppar
tagliatelle

Dela fläskfilén i bitar och bryn i smör. Lägg över i en skål. Stek hackade champinjoner och lök och tillsätt sedan creme fraichen och grädden och låt koka upp. Smula till sist i ädelosten och smaka av med salt och peppar. Servera med pasta.

Kommentarer

  1. Riktigt god kan jag lova! Åsamåsa

    SvaraRadera
  2. Jag gjorde den med Quorn-bitar (ingen lök), och bara matlagningsgrädde och lite mjölk + Maizena. Riktigt gott det också! Använde ett helt paket av de små rondellerna Cambozola-ost istället för kvibille, det blev smarrigt värre!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar