Perfekt på buffébordet! Ett måste nästan för så goda blev det :)!
20 port
150 grader
2 ½ kg färsk kycklingfilé
träspett
Marinad:
1 dl soja
1 dl matolja
½ dl fisksås
1 dl allroundmarinad
1 ask frysen asiatisk kryddmix
Skär filén i kuber och marinera över natten i marinaden. Lägg träspett i blöt. Trä på kycklingen och stek hastigt i smör för att få en fin yta och efterstek sedan kycklingspetten i ugnen 5 min och vänd så spetten och grilla ytterligare 5 min. Servera varma eller kalla, lika goda ändå!
20 port
150 grader
2 ½ kg färsk kycklingfilé
träspett
Marinad:
1 dl soja
1 dl matolja
½ dl fisksås
1 dl allroundmarinad
1 ask frysen asiatisk kryddmix
Skär filén i kuber och marinera över natten i marinaden. Lägg träspett i blöt. Trä på kycklingen och stek hastigt i smör för att få en fin yta och efterstek sedan kycklingspetten i ugnen 5 min och vänd så spetten och grilla ytterligare 5 min. Servera varma eller kalla, lika goda ändå!
Kommentarer
Skicka en kommentar