En mycket enkel och lätt sommarkaka och inte att förglömma jättegod :)! Ni måste pröva detta!
150-175 grader
4 ägg
4 ½ dl socker
4 ½ dl vetemjöl
Vispa ägg och socker poröst och rör i mjölet. Bred hackade rabarber över kakan och hyvla margarin tunt över. Strö över 2 dl åärlsocker. Grädda i en smord och bröad långpanna i mitten av ugnen till den ser fin ut och känns bra med en sticka. Skäres i bitar när kakan kallnat.
150-175 grader
4 ägg
4 ½ dl socker
4 ½ dl vetemjöl
Vispa ägg och socker poröst och rör i mjölet. Bred hackade rabarber över kakan och hyvla margarin tunt över. Strö över 2 dl åärlsocker. Grädda i en smord och bröad långpanna i mitten av ugnen till den ser fin ut och känns bra med en sticka. Skäres i bitar när kakan kallnat.
Kommentarer
Skicka en kommentar