Mycket god och enkel förrätt som passar året runt!
6 port
1 kg räkor med skal
½ kruka dill
10 cm purjolök
10 cm gurka
10 körsbärstomater
2 avokado
citronsaft
salt, peppar
Dressing:
3 msk majonäs
3 msk creme fraiche
3 msk vispad gräde
1-2 msk chilisås
citronsaft
salt, peppar
cayennepeppar
Skala räkorna och blanda med hackad dill, finhackad purjolök och finhackad skalad gurka samt körsbärstomaterna delad i fyra klyftor. Blanda tillsist i avokadon i bitar och pressa över citronsaft. Blanda runt försiktigt och fördela blandningen i 6 cocktailglas. Blanda ihop ingredienserna till dressingen och smaksätt med kryddorna. Häll över räkmixen och garnera med några räkor och en kvist dill.
6 port
1 kg räkor med skal
½ kruka dill
10 cm purjolök
10 cm gurka
10 körsbärstomater
2 avokado
citronsaft
salt, peppar
Dressing:
3 msk majonäs
3 msk creme fraiche
3 msk vispad gräde
1-2 msk chilisås
citronsaft
salt, peppar
cayennepeppar
Skala räkorna och blanda med hackad dill, finhackad purjolök och finhackad skalad gurka samt körsbärstomaterna delad i fyra klyftor. Blanda tillsist i avokadon i bitar och pressa över citronsaft. Blanda runt försiktigt och fördela blandningen i 6 cocktailglas. Blanda ihop ingredienserna till dressingen och smaksätt med kryddorna. Häll över räkmixen och garnera med några räkor och en kvist dill.
60-talet är tillbaka!
SvaraRaderaHärlig klassiker i ny tappning. Gott gott :-)
SvaraRaderaOh, vad gott detta lät! Måste prova någon gång.
SvaraRaderaKarin
Rosa maränger.blogg.se