Till denna rätt hade vi hemgjord potatismos och svartvinbärs gelé, och det blev supergott och så var det relativt enkelt att bara svänga ihop, så rekommenderas verkligen!!
1 pkt à 240 g fryst renskav
3 schallotenlökar
200 g kantareller
2,5 dl matlagningsgrädde
2 msk svartvinbärs gelé
1 msk kalvfond
6 krossade enbär
salt
svartpeppar och grillkrydda
Färsk timjan
Bryn först renskaven i lite smör och lägg åt sidan. Fräs sedan hackade lök och kantarell och lägg sedan över köttet. Späd med grädden och krydda med gelen fonden och kryddorna. Blanda till sist i mycket färsk timjan. Servera med potatismos, gjord på potatis, 1 ägg, lite smör, kryddor och mjölk tills rätt konsistensfås med elvispen.
3 port
1 pkt à 240 g fryst renskav
3 schallotenlökar
200 g kantareller
2,5 dl matlagningsgrädde
2 msk svartvinbärs gelé
1 msk kalvfond
6 krossade enbär
salt
svartpeppar och grillkrydda
Färsk timjan
Bryn först renskaven i lite smör och lägg åt sidan. Fräs sedan hackade lök och kantarell och lägg sedan över köttet. Späd med grädden och krydda med gelen fonden och kryddorna. Blanda till sist i mycket färsk timjan. Servera med potatismos, gjord på potatis, 1 ägg, lite smör, kryddor och mjölk tills rätt konsistensfås med elvispen.
Kommentarer
Skicka en kommentar