Riktigt, riktigt gott! Nästan precis som på en riktig kinarestaurang!
4 port
400 g lövbiff
2 msk mörk soja
150 g färska champinjoner
2 små burkar strimlade bambuskott
2 små burkar strimlade bambuskott
2 vitlöksklyftor
1 gul lök
2 msk färsk ingefära
olja
250 g salladskål
2 msk mörk soja
2 msk ostronsås
2 msk maizena
1 köttbuljongtärning
3 dl vatten
Strimla lövbiffen och marinera minst 30 min i sojan. Skiva champinjoner och skölj de strimlade bambuskotten i vatten, stek sedan i lite olja och lägg över i en annan panna eller kastrull. Hacka lök, vitlök och ingefära och bryn i olja. Stek sedan den marinerade lövbiffen i lök-ingefärablandningen. Lägg över till den andra pannan och blanda i strimlad salladskål. Blanda soja, ostronsås, maizena och buljongen. Häll över biffblandningen och låt koka ihop. Servera med basmatiris och tomater.
Detta verkar jätte bra och gott, kommer genast testa den:)
SvaraRaderaTack så mycket.