Denna viltskavspasta svängde vi ihop i helgen och den blev verkligen super!!
4 port
1 pkt älgskav
Smör
1 gul lök
250 g färska champinjoner
1 röd paprika
2 msk mjöl
1 ½ dl grädde
2 msk mjölk
1 dl creme fraiche
2 msk svartvinbärsgelé
8 enbär
½ köttbuljongtärning
salt, peppar
2 pkt färsk tagliatelle
Bryn fryst älgskav och tillsätt sedan lök och delade champinjoner. Lägg i hackad paprika och rör i mjöl. Späd med grädde och tillsätt resterande ingredienser och låt koka ihop. Servera med pasta.
4 port
1 pkt älgskav
Smör
1 gul lök
250 g färska champinjoner
1 röd paprika
2 msk mjöl
1 ½ dl grädde
2 msk mjölk
1 dl creme fraiche
2 msk svartvinbärsgelé
8 enbär
½ köttbuljongtärning
salt, peppar
2 pkt färsk tagliatelle
Bryn fryst älgskav och tillsätt sedan lök och delade champinjoner. Lägg i hackad paprika och rör i mjöl. Späd med grädde och tillsätt resterande ingredienser och låt koka ihop. Servera med pasta.
Kommentarer
Skicka en kommentar