Perfekt för 4 personer en fredagkväll :)! Här har jag tonfisk och räkor i och gravad lax uppepå. Den blev mycket god!! Synd det bara blev så dålig bild, såg det inte förren den var uppäten... :).
4-5 pers
5 skivor hällakakor
Grundröra:
2 dl vispad grädde
2 dl creme fraiche
1 dl majonäs
Fyllning 1 och 3:
1 brk tonfisk
1 ½ dl grundröra
1 röd lök
2 msk chilisås
salt, peppar
Fyllning 2 och 4:
1 brk skalade räkor
1 dl grundröra
2 kokade ägg
1 dl räkost
citronpeppar
salt
Garnering:
Resterande grundröra
1 gurka
körsbärstomater
räkor
gravad lax
persilja
Blanda ihop grundröran och de olika fyllningarna. Bred lite bregott på hällakakorna om ni vill. Bred så ut fyllningarna på två lager vardera och låt stå kallt en timme innan du garnerar. Är som alla smörgåstårtor super dagen efter!
4-5 pers
5 skivor hällakakor
Grundröra:
2 dl vispad grädde
2 dl creme fraiche
1 dl majonäs
Fyllning 1 och 3:
1 brk tonfisk
1 ½ dl grundröra
1 röd lök
2 msk chilisås
salt, peppar
Fyllning 2 och 4:
1 brk skalade räkor
1 dl grundröra
2 kokade ägg
1 dl räkost
citronpeppar
salt
Garnering:
Resterande grundröra
1 gurka
körsbärstomater
räkor
gravad lax
persilja
Blanda ihop grundröran och de olika fyllningarna. Bred lite bregott på hällakakorna om ni vill. Bred så ut fyllningarna på två lager vardera och låt stå kallt en timme innan du garnerar. Är som alla smörgåstårtor super dagen efter!
Kommentarer
Skicka en kommentar