Lite annorlunda smaksättning på en köttfärspaj men ack så god :)! Fick receptet av Karin och ni måste prova den också!
4 port
225 grader
1 valfri pajdeg
500 g köttfärs
1 stor gul lök
1 liten brk skivade champinjoner
1 msk vetemjöl
2 msk dijonsenap
1 ½ msk soja
svartpeppar
2 dl vatten
1 ½ dl gräddfil
1 dl persilja
1 påse riven lagrad ost
Bryn köttfärs, hackad lök och champinjoner. Rör ner vetemjölet, späd med vatten och krydda. Låt koka ihop och rör sist i gräddfil och hackad persilja. Häll över i ett pajskal och strö över osten. Gratinera i mitten av ugnen ca 20 min tills den fått fin färg.
4 port
225 grader
1 valfri pajdeg
500 g köttfärs
1 stor gul lök
1 liten brk skivade champinjoner
1 msk vetemjöl
2 msk dijonsenap
1 ½ msk soja
svartpeppar
2 dl vatten
1 ½ dl gräddfil
1 dl persilja
1 påse riven lagrad ost
Bryn köttfärs, hackad lök och champinjoner. Rör ner vetemjölet, späd med vatten och krydda. Låt koka ihop och rör sist i gräddfil och hackad persilja. Häll över i ett pajskal och strö över osten. Gratinera i mitten av ugnen ca 20 min tills den fått fin färg.
Ser väldigt bra ut! Intressant med dijonsenapen som tar fram det bästa av färsen utan att ta över all smak. Lägger till ditt recept på min att-göra-lista :)
SvaraRadera