Tog vad jag hade hemma och då blev det denna risotto :)! Mycket god och känns lyxigt fast det är enkelt att slänga ihop!
4 port
1 msk smör
150 g kantareller
1 gul lök
3 dl avorioris
1 liter buljong (1 tärning svampbuljong och 1 tärning grönsaksbuljong)
peppar
2 dl gröna ärtor
Bryn kantareller och hackad lök i smöret och tillsätt sedan riset. Späd med kokande buljong lite i sänder och låt koka ihop under 20-30 min. Smaka av med peppar och rör sist i ärtor och låt de bli varma.
4 port
1 msk smör
150 g kantareller
1 gul lök
3 dl avorioris
1 liter buljong (1 tärning svampbuljong och 1 tärning grönsaksbuljong)
peppar
2 dl gröna ärtor
Bryn kantareller och hackad lök i smöret och tillsätt sedan riset. Späd med kokande buljong lite i sänder och låt koka ihop under 20-30 min. Smaka av med peppar och rör sist i ärtor och låt de bli varma.
Kommentarer
Skicka en kommentar