Blev stekt egenfångad abborre idag med en klassisk sås som denna! Supergod och enkel :)!
4 port
1 msk smör
3 msk mjöl
2 ½ dl matlagningsgrädde
2 dl vatten
1 fiskbuljongtärning
peppar
3 kokade ägg
1 knippe persilja
Smält smöret och vispa i mjölet, späd med grädde och vatten och låt koka upp med buljongtärningen. Smaka av med peppar. Innan servering tillsätt hackade ägg och persilja.
4 port
1 msk smör
3 msk mjöl
2 ½ dl matlagningsgrädde
2 dl vatten
1 fiskbuljongtärning
peppar
3 kokade ägg
1 knippe persilja
Smält smöret och vispa i mjölet, späd med grädde och vatten och låt koka upp med buljongtärningen. Smaka av med peppar. Innan servering tillsätt hackade ägg och persilja.
Kommentarer
Skicka en kommentar