Jättegod och enkel variation av den 'vanliga' tacosen. Den här rätten rekomenderar jag verkligen till nästa gången ni ska göra tacos!
200 grader
400 g köttfärs
1 påse tacopulver
1 liten burk tacosås
1 stor gul lök
½ dl vatten
200 g philadelfiaost
2 dl creme fraiche
1 paprika
1 liten purjolök
Riven ost
Tacochips
Stek köttfärsen och tillsätt hackad lök. Häll sedan i pulvret, tacosåsen och vattnet. Låt koka ihop och häll sedan över i en form. Blanda cremefraichen och philadelfiaosten och bred över köttfärsen. Hacka paprikan och purjolöken och strö över, strö även över osten. Gratinera i 200 grader i ca 20 min. Servera med sallad, tomat, gurka, majs och tacochips.
400 g köttfärs
1 påse tacopulver
1 liten burk tacosås
1 stor gul lök
½ dl vatten
200 g philadelfiaost
2 dl creme fraiche
1 paprika
1 liten purjolök
Riven ost
Tacochips
Stek köttfärsen och tillsätt hackad lök. Häll sedan i pulvret, tacosåsen och vattnet. Låt koka ihop och häll sedan över i en form. Blanda cremefraichen och philadelfiaosten och bred över köttfärsen. Hacka paprikan och purjolöken och strö över, strö även över osten. Gratinera i 200 grader i ca 20 min. Servera med sallad, tomat, gurka, majs och tacochips.
Kommentarer
Skicka en kommentar