Tårtbotten i långpanna

Denna botten blev verkligen superbra! Denna tårta har tre bottnar och så är det blåbärmousse och vaniljkräm emellan och så har jag garnerat med marsipanrosor och hyvlad choklad! 


1 botten
175 grader


5 ägg
2 ½ dl socker
2 '½ dl vetemjöl + potatismjöl
2 tsk bakpulver

Vispa ihop ägg och socker i 5 minuter och vispa sedan i resterande ingredienser. Bred ut på bakplåtspapper i en långpanna och grädda i nedre delen av ugnen i 20 min.

Kommentarer

  1. Gu såå fin, du har talang du Mariell! kram //Lisa

    SvaraRadera
  2. vad menas med 2½ dl vetemjöl + potatis mjöl? mvh Marielle j

    SvaraRadera
  3. ja precis...ställer samma fråga som ovan..hur mycket potatismjöl?

    SvaraRadera
  4. ca 2 dl vetemjöl och ½ dl potatismjöl blir bra :)!

    SvaraRadera
  5. Hur många personer räcker den till?

    SvaraRadera
  6. Delar man den på tre ? när den är klar ::)

    SvaraRadera
  7. Gissar att man gör 3 sådana likadana för att sedan sätta ihop dem

    SvaraRadera
  8. Gissar att man gör detta recept gånger 3

    SvaraRadera
  9. En botten klar. Smakar och ser bra ut!

    SvaraRadera
  10. Hej , vilken storlek panna har du använt?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar